Jag HATAR dig.....

..... du din jävla hundägare som gick efter mig och retade upp både min och din egen hund... då såg att jag kom och skulle gå förbi dig..

Jag respekterar att du var på fotbollsplanen med hunderna lösa, det skiter jag i för du hade kontroll på dem å de lyssnade när du tillkallade dem..

men att du så fort du fick syn på mig å min hund kallade in dina hundar för att koppla dem trodde jag var tydligen fel.... Ditt mål var att gå efter mig för att reta upp hundarna.. det märktes när du komgående emot oss istället för att gå den andra vägen runt garaget.. Har du inget vett bakom pannbenet eller? Jo det är klart att hon får gå precis där hon vill, jag äger inte marken men ändå..

Du gick exakt samma väg som mig och skulle absolut oxå gå in i trappuppgången via framsidan som jag gjorde.. 

ÅÅÅ jag e så jävla förbannad att jag skakar... Stackars hund han fick höra mig när vi kom upp trots att det egentligen inte var hans fel.. nu har han iallfall gått å lagt sig, han är avkopplad igen..

nä dags att duscha ska iväg och konsultjobba lite sen, hoppas det går bra iallafall..


Kram å hej

Konsult utbildning

Idag är det måndag vilket betyder att jag varit på konsult utbildning samt träff..

Men eftersom kvällen blev rätt sen igår,  hade tänkt att lägga mig när per kom hem som en överasskning när klockan var kvart i tre. då hade han jobbat färdigt. då var jag ju tvungen att prata å gosa med han innan jag kunde somna. Jag somnade väl runt halv 4, 4 eller så. sover som en stock tills...

...klockan 9  då ringer min rektor på de nya jobbet, att jag hinner svara gör mig förvånad, signalen är inte så lång på telefonen nämligen. hon frågar om hon väckte mig(?) nejdå säger jag yrvaket.  hon frågar hur min vecka ser ut och om jag kan komma ut på onsdag, nä onsdag e det lite jobbigt, upptagen hela dan i stort sett.  jag sa att jag kunde komma på tisdag men hon ville ge mig nycklar å schema å så med en gång och det kunde hon inte fixa tills i morgon.. så vi bestämde torsdag kl 14..

jag somnar om och sover väl till ett eller så. farligt att inte ha något inbokat på dagarna. sätter på en maskin tvätt och sätter mig å ringer ett par samtal, kollar restider när jag måste åka hemifrån och inser att det bara e en timme kvar tills jag ska åka tills utbildningen.

Jag är i tid för en gångs skull och det kändes skönt att åka hemifrån till utbildningen, det roliga är att de märker med en gång att något inte stämmer med mig... Jag har gjort något. jo jag har min svarta kavaj och makeat mig med våra, vilket jag inte brukar, eftersom jag oftast inte åker hemifrån. Vi är bara två stycken på utbildningen och det är riktigt givande och jag mår lite dåligt för att jag inte gjort det jag skulle, men jag får inget gnäll för det utan mer tips på hur jag skall göra nästa gång och det känns skönt.

på träffen träffar man alltid glada människor som ger sina tips på hur de gör för att boka in klasser och intervjuer. alla ser så proffsiga ut oxå med sina svarta, röda och några (2) grönaktiga kavajer å kjol. Alltid går man därifrån med nya tips på vad man kan göra.

Nä dags att återgå till frysen å se om det finns något att värma en hungrig mage på.

Kramar

HAR HITTAT TILLBAKS....

... efter snart två år.. Vart tar tiden vägen? Någon som vet?, ni kan väl tala om det för mig!
Jo jag gifte mig några dagar efter lunchen. Jag trodde att de hade hittat på något bus eller så men de hade de inte, jag satt under hela lunchen å funderade på när och vad som skulle hända.



OCH NU DÅ?

Jo jag e fortfarande lyckligt gift (om man nu egentligen kan vara det). vi har flyttat, bor nu i en trea  med jä*ligt stort vardagsrum som egentligen är en fyra. Inga bebisar ännu, men skulle det komma är deneller dem riktigt varmt välkommen/na. 

Kandie finns ju inte längre hos oss, hon är i stockholm och jobbar åt försvaret, troligtvis var det hon som hittade hon Carolin som han idioten hade dödat. Hon är också mamma till 11 små valpar. *STOLT* 

Men vi har allas vår Zimba. en trekorsning. 50% Schäfer,  25% Rottweiler och  25% Labrador. Han fyller 3 till sommarn.
Bifogar ett foto imorrn.

Nä nu är det dags att gå tillbaks till sängen.



Kramar