Dö Kandie

Dö kandie



Så här såg min hund ut i går kväll, det var inte bara hunden som såg ut så dr, även katterna!! hehe.. Det var nog vädret som gjorde de, även jag var ju slö igår... det är jag idag oxå..
Känns som om jag åkt runt hela stan idag...Först var vi i en fiske butik för att köpa fiske tillbehör till imån du vi ska ut och fiska*WIEEE* :P..sen var vi på k-dala torg och köpte en kam till Kandie för att hon f'äller så, och när vi precis var på väg hem ringer telefonen och Diana säger att hon är på väg till stan nu, så det var bara att åka tillbaka där vi redan vart en gång idag, och sen åka hem... JAG HAR ONT I HUVUDET!!!..


Måste börja tänka på jobb snart ju.. (sommar) men jag hittar inga.. så är det nån som har ett så säg till..

nä dags att äta lite nu och sen vila ett tag..
kommer nog tebax senare.....
..........................................................................

Vanlig tråkig fredag

Jahopp då var det Fredag igen, och ännu en skolvecka har gått, SKÖNT...
Vill ha påsklov känner jag men det får inte jag.
Måste oxå snart bestämma mej vad jag ska läsa för något sen i höst... vet nästan iof vad jag ska läsa. Ska bara hitta kurskoderna och skicka in dem senast 15 APRIL. Mycket att göra på denna kurs.. Massa böcker att läsa. Man hinner ju inte med. Ibland undrar jag varför jag började läsa. Hade aldrig pallat att läsa om jag inte haft min underbaraste pojkvän.
Det är lite synd om honom, han ska opereras på måndag i vilket ordning det nu är.
Han var med om en arbetsplatsolycka i somras då han fick ett halvt ton fryst mat över vänster handen.
Vi hade litteratur seminarium idag i skolan då vi gick igenom Olga Dysthes bok, den är världigt intressat att läsa, dentar upp mycket om lärande, men iallafall så skulle varje basgrupp ta upp varsitt kapitel, det var bra för det gjorde de lättare att förstå kapitalerna. efter dem 45 minuterna skulle vi prata fritt men jag hade ingenting att säga.. Jag fick inte ut något ur min mun.. Tur att hon inte pek apå mig och fråga vafd jag tyckte...

Jaha för en vecka sen var jag på Norgebåten vid den här tiden.. det var Najs som faan, inte lika trevliga grannar dock kanske.. festa i rummet är väl lungt men klockan fem på morgonen när man precis har somnat., det var inte ens festa de gjorde, de var att bråka om nån jävla telefon.. haha de hade någ inte ens läst på tvrutorn aatt det skulle vara tyst i hyttområdena vid 22 tiden..

Fortfarande inte hört någonting angående hunden..Vill ju veta även om det blir negativt... Känner att jag går runt och ororar mej hela tiden om hon är våran eller inte. Hon fäller som bara den.. (ett litet tillägg bara)
Vet inte vad jag mer ska skriva.. ska väl fortsätta med att försöka läsa lite i Peatcher, Carrie, eller så blir det så att jag går och kägger mig..

jaja.. kram alla

68327-1

68327-1Välkommna

Jaha nu har man skapat en blogg jag oxå.. Men det var inte pågrund av grupptryck, känner bara att jag behöver ett ställe där jag kan skriva av mig.
Detta är då jag ↑...
En glad prick i 20 års åldern.. Pluggar för fullt vi Göteborgs universitet. Tänkte bli förskolelärare när jag blir färdig.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!