Tårarna rinner

Hur kan de ha rätt? Dem de där som kom på att efter skratt kommer grått? Eftermiddagen började riktigt bra, var på kalas hos underbara familjen Lycke ute i Mölndal. massa gott å äta. kyckligsalladen var görgod och tatzikin, hade du gjort den själv Carro? Tittade på AK´s film, den var underbar.. jättefint jobb ni lagt ner.. väkte många känslor, jag har inte känt henne så länge men det jag kännt henne räcker... då kom låten "Jag fick låna en ängel".. en av dem jag inte klarar av att lyssna på.. började precis när låten första ton kom.. kände hur det började bränna, men tänkte att jag skulle vara stark, men det gick sådär.. efter en stund var allt bra igen tillss... Nu när Älskling sover så kommer tankarna till honom igen.. det brinner i ögonen.. Jag saknar honom så fruktansvärt.. det gör ont... Jag vet att han har det bra där uppe... bättre än vad han hade här nere många gånger utan att visa sina smärtor för oss.. Morfar----- min ängel-- älskar å saknar dej.. pussar din lillskrutt

Hur kan man bli sämre av att vara hemma`?

Vart hemma nu från jobbet i tre och en halv dag.. märks att jag börjar bli frisk för jag går mig själv på nerverna, men nu har huvudvärken släppt och snoret börjar rinna ut ur kroken istället.. vet inte vad som är bäst? Hatar mig själv för att jag e sjuk.. hostar som en pip gris med.

bättre att var sjuk nu än om en månad iaf.. ja det är nästan exakt en månad kvar...... jippie.. nä.. dags att bege sig..
<a href="
http://www.bloglovin.com/blog/382115/nyckelpiga?claim=dtx9cyjvdw2">Följ min blogg med bloglovin</a>